Politika i uslovi

 

Pre korišćenja ove Web stranice pažljivo pročitajte propise politike privatnosti i uslova korišćenja.

 

Tende Marković veoma ozbiljno shvata privatnost korisnika ove Web stranice i zaštitu Vaših ličnih podataka. Cilj Tende Marković-a je da, ako raspolažemo ili obrađujemo Vaše lične podatke, u svakom trenutku budete sigurni da se Vaša privatnost poštuje i da se prema Vašim ličnim podacima odnosi sa naročitom pažnjom.

 

Svrha ove izjave je postavljanje načela koja određuju način na koji Tende Marković raspolaže Vašim ličnim podacima. Pristupanjem našoj Web stranici pristajete na sledeće uslove. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, nemojte da koristite ovu Web stranicu.

 

Tende Marković će se ponašati u skladu sa svim propisima o zaštiti podataka koji se primenjuju u REPUBLICI SRBIJI, a tiču se načina sakupljanja i korišćenja ličnih podataka.

 

Tende Marković sakuplja lične podatke kao što su ime, prezime, e-mail i broj Vašeg telefona, kao i sve ostale informacije koje korisnici Web stranice dobrovoljno daju. Lični podaci koje unesete biće korišćeni za svrhe pružanja informacija i usluga koje tražite, kao i za marketing, prodaju i razvoj proizvoda. Tende Marković može dati Vaše lične informacije trećim licima, u ili izvan REPUBLIKE SRBIJE, kao što su distributeri naših proizvoda, kako bi obradio Vašu porudžbinu i ispunio Vaše zahteve.

 

Tende Marković ne preuzima odgovornost za politiku privatnosti niti za sadržaj spoljašnjih Web stranica povezanih sa ovom Web stranicom.

 

Tende Marković zadržava pravo izmene ovih uslova politike privatnosti.

 

 

Telefon: 063/202-199

 

Prijatelji sajta:

 

 

  • Roletna servis