Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%.Takođe pružaju zaštitu od provalnika! Roletne u stvari unapređuju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamrači Vašu prostoriju.

Roletne delimo u dve grupe: PVC I ALU roletne.

 

Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvučne kao i termo izolacije. Izrađene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Širine lamela : 39mm, 42mm, 55mm Mogu se izrađivati u Total ALU varijanti kao i u varijanti sa metalnim ramom i makazama.

 

PVC roletne su izrađene od plastičnih lamela sa duplim zidom. Širine lamela su 34mm, 37mm, 50mm PVC. Roletne mogu biti total PVC kao i PVC ispuna sa metalnim ramom sa mogućnošču izbačaja tj. otvaranja na makaze. Roletne ne zahtevaju nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine. Vršimo servis i popravku roletni.

Kvalitetna ugradnja roletni na teritoriji Beograda i okoline. Ukoliko imate potrebu za većom količinom roletni ugradnju vršimo i na teritoriji cele Srbije.

 

 

Telefon: 069/101-69-63

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player